Dit wordt mijn derde seizoen bij Ajax en het moet mijn seizoen worden
Deen: "Ik ben volledig hersteld van pijntjes, het is nu niet zeggen, maar doen"

"Dit wordt mijn derde seizoen bij Ajax en het moet mijn seizoen worden"

15-07-2014 10:57
4

Lucas Andersen staat voor een belangrijk seizoen bij Ajax. Het negentienjarige Deense talent van de Amsterdamse club beseft dat het nu of nooit is. Zijn doorbraak kan niet langer op zich laten wachten.

"Vorig seizoen was voor mij niet echt een droomscenario, maar je leert heel erg veel over jezelf als je tegenslagen te verwerken krijgt. Je wordt er beter van en ik voel ook dat ik een betere speler ben geworden. Ik voel me beter voorbereid voor dit seizoen en het is nu tijd om het te laten zien", citeert Ajaxshowtime.com Andersen in gesprek met Nordjyske.

"Dit wordt mijn derde seizoen bij Ajax en het moet mijn seizoen worden. Ik ben volledig hersteld van pijntjes, het is nu niet zeggen, maar doen." Andersen debuteerde in het seizoen 2012/2013 in de hoofdmacht van Ajax, afgelopen seizoen mocht hij in de Eredivisie negen keer aantreden in het eerste elftal van de Amsterdammers. Namens Jong Ajax stond Andersen achttien keer op het veld. In de Jupiler League scoorde de aanvallende middenvelder zes keer.