'Feyenoord-target' niet opgenomen in wedstrijdselectie; geruchten wakkeren aan
Vossen naar eigen zeggen niet fit genoeg

'Feyenoord-target' niet opgenomen in wedstrijdselectie; geruchten wakkeren aan

02-08-2014 12:36
4

Jelle Vossen is niet opgenomen in de wedstrijdselectie van Racing Genk voor het competitieduel met Cercle Brugge. De aanvaller is net terug van een blessure, maar wil nog geen risico nemen.

"Zijn afwezigheid is het gevolg van een knieblessure. Hij kon deze week niet voldoende trainen", zo luidt de verklaring van Genk op de clubwebsite. Volgens Vossen zelf is er echter een andere reden. "Ik wil voorkomen dat de beslissing om niet te spelen in mijn schoenen wordt geschoven", laat hij weten aan Het Belang van Limburg.

"Ik heb de voorbije week goed kunnen trainen. Ik ben fit en kan wel spelen", vervolgde de aanvaller. "Dat heb ik overigens ook tegen Pierre Denier gezegd, maar de club heeft beslist om me niet in de selectie op te nemen."

Vossen liet onlangs weten graag te willen vertrekken uit Genk. Middlesbrough, Rubin Kazan en ook Feyenoord werden aan de Belgisch international gelinkt, die zelf niet weet hoe zijn toekomst eruit ziet. "Ik leg me neer bij de beslissing van KRC Genk. Maar de fans mogen niet denken dat ik niet wil spelen. Al geef ik toe dat ik het lastig heb om alles van me af te zetten. Normaal gezien ban ik die transferperikelen, maar dat lukt deze keer niet."