Zonder perspectief op speeltijd blijven trainen, dat betaalt zich nu uit

"Zonder perspectief op speeltijd blijven trainen, dat betaalt zich nu uit"

Gepubliceerd: vrijdag 12 september 2014 om 09:22vr 12-09-2014 om 09:22

Timothy Derijck staat aan de vooravond van een bijzondere wedstrijd dit seizoen. Met ADO Den Haag speelt de verdediger komende speelronde tegen FC Utrecht. Bij die club kende hij afgelopen seizoen een moeilijke periode. Hij werd uitgefloten door de supporters en had geen goede band met trainer Jan Wouters.

"Ik had een mindere relatie met de trainer", zegt Derijck in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Dat kan gebeuren. Waar dat aan lag? We verschilden van mening. Ik heb hem verteld hoe ik vond dat wij als team moesten spelen. Daar was hij het niet mee eens. Daarna is het zo gelopen dat het tussen ons niet meer goed kon komen."

Derijck wil niet te lang stilstaan bij het mislukte avontuur in de Domstad. "Ach, ik ben vorig seizoen altijd hard blijven werken, twee keer per dag trainen, ook toen ik geen perspectief meer had op speeltijd. Dat betaalt zich nu uit."

Met ADO Den Haag keert hij zondag dus even terug bij FC Utrecht. De Domstedelingen staan na vier competitiewedstrijden op de negende plaats, met zes punten. De Haagse club staat twaalfde met twee punten minder dan de tegenstander van zondagmiddag.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws