Wilshere snapt Manchester United niet: Zou Arsenal nooit doen

Wilshere snapt Manchester United niet: "Zou Arsenal nooit doen"

Gepubliceerd: vrijdag 12 september 2014 om 09:56vr 12-09-2014 om 09:56

Arsenal verkocht in het verleden met regelmaat een speler aan een concurrent. Jack Wilshere snapt echter niet dat Manchester United Danny Welbeck deze zomer aan Arsenal verkocht. Wilshere verwacht niet dat Arsenal ooit een jonge Engelse international verkoopt aan een rivaal.

Voormalig Manchester United-speler Gary Neville had flinke kritiek op het transferbeleid van zijn club, vooral het verkopen van een Engels talent aan een rivaal kon hij moeilijk begrijpen. "Gary Neville weet waar hij over praat. Hij zei dat waarschijnlijk omdat Danny een Manchester United-jongen is, hij is daar opgegroeid. Het zou hetzelfde zijn als Arsenal mij zou laten gaan voor twintig miljoen euro. Dat zal niet gebeuren."

"In de huidige markt is twintig miljoen niet veel. Met de kwaliteit die wij hebben gekregen met Danny, hebben we echt een koopje", vervolgt Wilshere zijn verhaal over zijn nieuwe ploeggenoot in The Independent. "Er zijn niet veel spelers die van topclub veranderen binnen Engeland, vooral niet als het om Engelse spelers gaat. Het is echt ongehoord. Danny kan het verschil maken voor Arsenal dit seizoen. Hij heeft veel kwaliteit."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws