Einde aan geruchten rond 'beste sportman aller tijden': Hij sluit af bij Real
"Daar geloof ik heilig in"

Einde aan geruchten rond 'beste sportman aller tijden': "Hij sluit af bij Real"

26-12-2014 21:30
3

Even leek het erop dat Cristiano Ronaldo op zoek was naar de uitgang bij Real Madrid, maar inmiddels is alles weer koek en ei. Het verleidt zijn zaakwaarnemer tot een stellige uitspraak.

Jorge Mendes verwacht dat de 29-jarige Ronaldo zijn carrière afsluit in de Spaanse hoofdstad. "Daar geloof ik heilig in en dat weet ik bijna zeker", aldus de bekendste spelersmakelaar ter wereld, die Ronaldo al sinds zijn vijftiende kent, in gesprek met Globoesporte. "Cristiano is gelukkig en wil nog meer successen boeken met Real Madrid."

"Hij is de beste speler ooit en naar mijn mening de beste sportman aller tijden. We zullen nooit meer een tweede Cristiano in. Dat is onmogelijk. Ik vind ook dat na Cristiano geen enkele speler meer met rugnummer 7 zou moeten spelen bij Real."

Na de jaarwisseling wordt de Ballon d'Or aan de beste speler van 2014 uitgereikt. Mendes weet het wel. "Het lijkt me duidelijk wie er moet winnen: Cristiano. Als hij fit blijft kan hij het aantal van Lionel Messi (vier stuks, red.) met gemak overtreffen."