Ancelotti baalt van Real-missers: Zulke fouten maken we doorgaans nooit
Italiaan wanhoopt niet na Copa del Rey-uitschakeling

Ancelotti baalt van Real-missers: "Zulke fouten maken we doorgaans nooit"

15-01-2015 23:01
1

Real Madrid kan prolongatie van de Copa del Rey vergeten na de uitschakeling door toedoen van stadsgenoot Atlético Madrid. Het 2-2 gelijkspel in de returnwedstrijd was onvoldoende na de 2-0 nederlaag in de uitwedstrijd. Coach Carlo Ancelotti kampt met gemengde gevoelens.

"We moeten deze wedstrijd analyseren en lering trekken uit de gemaakte fouten. De eerste zestig minuten waren uitstekend en ik was tevreden over het spel in de eerste helft", sprak Ancelotti na afloop tegenover AS. Real werd echter geslachtofferd door twee razendsnelle treffers, in de openingsminuut alsmede de eerste minuut van de tweede helft.

De Italiaanse oefenmeester weigert ondanks de ambitieuze werkwijze geen mineursfeer te creëren. "We hebben nu drie weken ter voorbereiding op de Champions League en dat is absoluut goed voor de ploeg. Zulke fouten maken we doorgaans nooit en ik had dat ook niet zien aankomen. Na de openingstreffer had ik er nog wel vertrouwen in, de reactie was er ook wel. Maar het is moeilijk om tegen Atlético te spelen."

Pepe liep een ribblessure op in de harde bekerwedstrijd. Vrijdag zal er een scan worden gemaakt.