Een droom om in Engeland te spelen, maar het verhaal van Utrecht is ook goed
VVV-speler is interessant door aflopend contract

"Een droom om in Engeland te spelen, maar het verhaal van Utrecht is ook goed"

30-04-2015 13:45
1

Niki Mäenpäa staat dit seizoen onder de lat bij VVV-Venlo. Komend seizoen lijkt dat niet het geval te zijn. Naast de interesse van FC Utrecht blijkt er ook een Engelse club interesse te hebben in de Finse doelman.

"Ik ben met FC Utrecht en Brighton & Hove Albion in gesprek", aldus de Fin na de training van dondermorgen tegen 1Limburg. "Iedereen dat weet het mijn grote droom is om in Engeland te spelen, maar het verhaal van Utrecht is ook goed. Bij beide clubs moet ik de strijd aangaan met de eerste doelman." Overigens heeft de Fin nog meer ijzers in het vuur. "Er zijn verder andere clubs uit Engeland, Turkije en Schotland die zich gemeld hebben bij mijn zaakwaarnemer."

Wedden

Meer odds

De Fin kan gratis vertrekken bij de Limburgers aangezien zijn contract deze zomer afloopt. In de winterstop hadden eredivisionisten PSV en Excelsior nog interesse in de doelman. Toen bleef hij echter in Venlo. Nu lijkt een vertrek wel aanstaande. Overigens heeft Brighton, dat in de Engelse Championship speelt, nog twee oude bekenden van VVV onder contract staan: oud-VVV'er Danny Holla en VVV-huurling Vitalijs Maksimenko.