Opmerkelijke wending rond Depay: Geen speler die we echt wilden hebben
"We hebben andere prioriteiten"

Opmerkelijke wending rond Depay: "Geen speler die we echt wilden hebben"

08-05-2015 12:12
8

Liverpool heeft nooit serieus geprobeerd Memphis Depay los te weken bij PSV. Dat stelt Brendan Rodgers, manager van de nummer vijf van de Premier League.

Liverpool sprak meerdere keren met Depay en was met Paris Saint-Germain verwikkeld in een felle strijd om Depay. Louis van Gaal ging echter met de 21-jarige PSV'er aan de haal en dat kwam Rodgers op bakken vol kritiek te staan vanuit de eigen achterban. De bekritiseerde manager beweert nu dat Liverpool nooit écht geïnteresseerd is geweest.

"Depay was geen speler die we heel graag wilden hebben", ontkent Rodgers op een persconferentie, daags voor het treffen tussen Liverpool en Chelsea. "We hebben met Raheem Sterling, Jordan Ibe, Adam Lallana en Lazar Markovic al vier wingers. We hebben andere prioriteiten."

Marcel Brands, technisch manager van PSV, bevestigde donderdag dat Liverpool en PSG concreet waren voor Depay, die echter de voorkeur gaf aan Manchester United. Dat kwam Rodgers op veel kritiek te staan. De supporters van Liverpool verwijten hem een gebrek aan slagvaardigheid bij het binnenhalen van topspelers.