Breaking news

Feyenoord rondt vijfde zomerdeal af: Oostenrijks international beoogde Abwehrchef

'Ronaldo zei dat ik harder moest werken, ik zit niet meer boven de vetgrens'

'Ronaldo zei dat ik harder moest werken, ik zit niet meer boven de vetgrens'

Gepubliceerd: donderdag 25 juni 2015 om 18:09do 25-06-2015 om 18:09

Anwar El Ghazi genoot de afgelopen weken van een vakantie en maakte optimaal van die gelegenheid gebruik. Kort na afloop van het seizoen bracht hij een bezoek aan Real Madrid.

In de Spaanse hoofdstad ontmoette hij Cristiano Ronaldo, supervedette van Real. El Ghazi is groot fan. "Die ontmoeting heeft niet zo heel lang geduurd, maar ik heb wel wat tips van hem gekregen", vertelt de Ajax-aanvaller aan ELF Voetbal Magazine.

"Hij zei dat ik harder moest werken dan de rest. Dat doet hij zelf ook en dat wordt vanzelf beloond. Ik zit in ieder geval niet meer boven de vereiste vetgrens, zoals vorig jaar rond deze tijd."

El Ghazi was een jaar geleden nog een vrij onbekende naam. Tien doelpunten en acht assists later is daar geen sprake meer van. "Daar had ik van tevoren niet op durven hopen. Mijn start was geweldig, ook al weet ik dat ik veel beter kan. Ik ben redelijk tevreden over mezelf, laten we het daarop houden."

"Ik ben nog lang niet uitgeleerd bij Ajax", reageert El Ghazi op de vraag of een transfer binnenkort al in het vat zit. "Ik ben pas twintig jaar, dus er valt nog een hoop te leren."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws