Southampton en Koeman kunnen borst natmaken: Het geloof is goed
Vitesse klaar voor duels met Saints

Southampton en Koeman kunnen borst natmaken: "Het geloof is goed"

29-07-2015 23:27

Voor Vitesse wacht donderdagavond de belangrijke Europa League-confrontatie van Southampton. Ondanks de duidelijke favorietenrol van de Engelsen gelooft aanvoerder Guram Kashia in een Arnhemse stunt.

Southampton rekende in de voorbereiding op het nieuwe seizoen al af met FC Groningen en Feyenoord (beide duels eindigden in 0-3) en kunnen tegen Vitesse beschikken over een vrijwel fitte selectie. Donderdag staat het eerste duel in het St. Mary's Stadium op het programma. "Het gevoel en geloof binnen de selectie is goed", blikt Kashia vooruit op de clubwebsite van Vitesse.

"We kijken er als groep naar uit om zulke wedstrijden te spelen. Daar doe je het tenslotte voor. Dat er ontzettend veel Vitesse-supporters meereizen geeft een enorme kick." Ook trainer Peter Bosz ziet de Engelse trip niet als een uitje. "We hebben uiteraard een plan, zoals bij elke wedstrijd. We hopen dat het plan uitkomt en dat het resulteert in een goed resultaat. We gaan alles geven en hoe het ook loopt, is dit voor iedereen weer een ervaring die zij meenemen in de rest van hun carrière, maar op nummer één staat resultaat."