Duidelijke boodschap voor Feyenoord: Voor 10 miljoen laten we hem gaan
Jacht weer op punt van losbarsten

Duidelijke boodschap voor Feyenoord: "Voor 10 miljoen laten we hem gaan"

31-07-2015 12:16
25

ADO Den Haag kiest voor de verdediging, nu de jacht op Michiel Kramer weer op het punt van losbarsten staat. De boomlange spits mag niet weg.

ADO kiest voor de 'wij-laten-hem-niet-meer-gaan-tactiek', schrijft Voetbal International. Heel verwonderlijk is dat standpunt niet. De club uit Den Haag schermt met de belangstelling van Feyenoord, terwijl ook Celtic concreet is. De Schotten komen vrijdagavond zelfs op bezoek.

Jan Willem Wigt, algemeen directeur van ADO Den Haag, is in gesprek met Omroep West duidelijk: "Hij mag niet weg en blijft bij ons. De belangstelling is niet dusdanig concreet dat wij een transfer zien aankomen. Volgende week start de competitie. Wij hebben dan een spits nodig. Kramer blijft bij ons. Wij hopen zijn contract te verlengen."

Wigt durft echter niet zijn hand in het vuur te steken. "Zeg nooit nooit in de voetballerij, want voor tien miljoen laten we hem natuurlijk gaan, maar dat is niet aan de orde."

De kans op een vertrek van Kramer lijkt echter levensgroot. Feyenoord heeft de beste papieren om de 26-jarige aanvaller over te nemen van ADO, dat in elk geval alles uit een eventuele verkoop probeert te halen. Mogelijk maakt Mitchell te Vrede deel uit van de deal tussen ADO en Feyenoord.