PSV-nieuweling klaar voor kraker tegen Feyenoord: Daar hoop ik stiekem op

PSV-nieuweling klaar voor kraker tegen Feyenoord: "Daar hoop ik stiekem op"

27-08-2015 18:50

PSV is beduidend minder aan het nieuwe seizoen begonnen dan Feyenoord. Aankomende zondag staan de twee ploegen tegenover elkaar. Of PSV-nieuweling Hector Moreno in actie komt, is nog maar de vraag. Hij is er in ieder geval klaar voor.

"Het is echt een soort derby", zegt de Mexicaan, die overkwam van Espanyol, tegen PSV TV. "Alle jongens verheugen zich op dit duel, net als de fans. Ik hoop op een goede wedstrijd en drie punten voor ons. Het is aan de trainer om te bepalen of ik fit genoeg ben om te spelen."

"Ik weet dat Feyenoord een sterke ploeg is", gaat hij verder. "In Nederland praat je altijd over PSV, Ajax en Feyenoord. Overal staan die clubs gewoon bekend als de grootste drie van de Eredivisie. Vandaar dat het duel ook zo belangrijk is."

Landgenoot Andres Guardado wordt na een sterk afgelopen seizoen op handen gedragen in Eindhoven. Moreno gaat er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de PSV-fans hem snel in de armen zullen sluiten. "Daar hoop ik stiekem op. Kijk maar naar hoe het gegaan is bij Guardado."