'We muiten niet, maar zetten ons leven op het spel voor Mourinho'

'We muiten niet, maar zetten ons leven op het spel voor Mourinho'

27-10-2015 13:59
1

Chelsea-manager José Mourinho ligt onder vuur, maar hij wordt in ieder geval gesteund door één van zijn spelers. Ramires gaat door het vuur voor de Portugese oefenmeester, die mogelijk moet vertrekken bij een volgende nederlaag van het kwakkelende Chelsea.

"Spelers muiten niet. Zoals je kunt zien in de laatste wedstrijd wil iedereen maar blijven rennen voor Mourinho. We zetten ons leven op het spel voor de manager, zoals wij dat noemen", aldus Ramires in gesprek met ESPN Brasil. "Als we in slechte vorm steken, is het alleen maar logisch dat er negativiteit ontstaat. Maar als groep laten we ons niet leiden door wat de buitenwacht te zeggen heeft."

"We zullen altijd doen wat Mourinho van ons verlangt. En dus helpen we om Chelsea weer op het winnende spoor te krijgen. Het is lastig om een verklaring voor onze prestaties te vinden, omdat de groep niet veel veranderd is ten opzichte van vorig seizoen. Maar goed, we zijn al druk bezig om alles om te draaien", stelde de onvermoeibare Braziliaanse middenvelder.