'Puyol hoopt ongelukkige Barça-verdediger te koppelen aan Van Gaal'

'Puyol hoopt ongelukkige Barça-verdediger te koppelen aan Van Gaal'

24-11-2015 10:27
4

Carles Puyol stopte vorig jaar met voetballen en is zich gaan richten op een carrière als zaakwaarnemer. De 37-jarige oud-aanvoerder van FC Barcelona heeft met Marc Bartra zijn eerste cliënt binnen. En Puyol mag gelijk aan de bak: de ongelukkige verdediger zou willen vertrekken bij Barça.

Tijdens El Clàsico van afgelopen zaterdag zat Bartra niet bij de wedstrijdselectie van Barcelona. Trainer Luis Enrique gaf de voorkeur aan Jérémy Mathieu en Thomas Vermaelen als bankzitters. Volgens El Mundo Deportivo is die beslissing verkeerd gevallen bij de 24-jarige Bartra.

Wedden

Meer odds

De taak is nu aan Puyol om met zijn nieuwe makelaarskantoor een nieuwe club te vinden voor Bartra. El Mundo Deportivo legt daarbij direct de link met een oude bekende van Puyol: Louis van Gaal. De Nederlandse coach was ooit trainer van Puyol en is bij Manchester United op zoek naar versterkingen voor de achterhoede. Van Gaal en Puyol zouden daarbij prima met elkaar kunnen opschieten en na hun Barça-periode nog regelmatig contact met elkaar hebben.