Update: 'Van Bronckhorst stelt fans gerust na schrikmoment op training'

Update: 'Van Bronckhorst stelt fans gerust na schrikmoment op training'

04-12-2015 13:51
2

Het is nog maar zeer de vraag of Sven van Beek aanstaande zondag aan de aftrap kan staan als Feyenoord thuis tegen Heracles Almelo speelt. De verdediger van de Rotterdammers verliet de vrijdagtraining voortijdig.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Onbekend is of het incident van vandaag in relatie staat met de botsing die Van Beek twee dagen geleden opliep met Karim El Ahmadi. De 21-jarige verdediger kon de training toen voortzetten, maar had zichtbaar last van de botsing met zijn ploeggenoot.

El Ahmadi deed de hele training mee. De middenvelder leek niets over te hebben gehouden aan de botsing. Vrijdagmiddag zal trainer Giovanni van Bronckhorst duidelijkheid verschaffen over de inzetbaarheid van Van Beek. Zondag speelt Feyenoord in een uitverkochte Kuip tegen Heracles Almelo. De Rotterdammers moeten winnen om de aansluiting met koploper Ajax te behouden.

Update 13:51: Zowel Van Beek als Van Bronckhorst voorzien geen problemen in aanloop naar zondag. Dat meldt RTV Rijnmond. De verwachting is dat Van Beek gewoon aan de aftrap zal staan. De verdediger wordt nog wel behandeld voor zijn kwaal, maar zal tegen Heracles naar alle waarschijnlijkheid meedoen.