PSV pikt zege in Arnhem, Cocu zag veel fout gaan: Wat dat betreft 1-1

PSV pikt zege in Arnhem, Cocu zag veel fout gaan: "Wat dat betreft 1-1"

05-12-2015 21:54
6

PSV heeft zaterdagavond in de absolute slotminuut weten te winnen van Vitesse. Jorrit Hendrix zorgde er in de 92e minuut voor dat de drie punten mee naar Eindhoven gingen. Trainer Phillip Cocu zag veel fout gaan.

"In de eerste helft speelden we goed", zegt hij tegen FOX Sports. "Vervolgens belandden we in een mindere fase. We liepen te ver achteruit en daardoor werden zij steeds gevaarlijker. In de tweede helft golfde het duel op en neer, zowel wij als Vitesse maakten veel fouten. Tot aan de eindfase ging het goed bij ons. Maar ik moet ook zeggen dat we bij hun kansen soms niet goed stonden te dekken. Dan gaat het verkeerd omdat de organisatie niet goed staat. Toch bleven we hopen en geloven in dat ene momentje. Dat hebben we goed gedaan."

Scheidsrechter Kevin Blom beleefde een drukke avond. Zowel Vitesse als PSV hadden een strafschop kunnen krijgen. "Bruma raakte de bal met zijn arm, ja", erkent Cocu. "Maar wij hadden met Arias ook een strafschop kunnen krijgen. Dan staat het wat dat betreft 1-1. Dat zowel wij als zij protesteerden is logisch. Emoties horen er nu eenmaal bij."