'In het shirt van Liverpool, waar mijn voorkeur ligt, of in een ander shirt'

'In het shirt van Liverpool, waar mijn voorkeur ligt, of in een ander shirt'

03-01-2016 20:15
0

Zijn eerste weken bij sc Heerenveen zijn Vanja Drkusic uitstekend bevallen. De pas zestienjarige verdediger is onder de indruk van de faciliteiten bij de Friese club.

Drkusic kwam enkele weken terug over uit Slovenië en is enthousiast over zijn eerste indruk van Heerenveen. "Het is fenomenaal", laat hij weten aan Zurnal24. "Het trainingscomplex heeft tien velden en er zijn goede fitness-faciliteiten, waar je leert dansen voor betere coördinatie en kunt boxen. Ze hebben het allemaal. Je kunt trainen op behendigheid, kracht.. Ik ben blij dat het niet alleen maar voetbal, voetbal en voetbal is. Het is erg divers en de coaches zijn erg open en altijd welwillend om te helpen. Tot nu toe is het erg uitdagend."

De tiener woont voor het eerst op zichzelf en moet daar logischerwijs nog wel aan wennen. "Naar Nederland verhuizen is een grote stap in mijn voetballoopbaan. Natuurlijk ben ik blij dat ik het gedaan heb, het is een soort van beloning voor wat ik gedaan heb. Maar ik ben me ervan bewust dat ik nu nog harder moet werken om naar het doel te gaan dat ik voor mezelf heb gesteld."

Ooit hoopt Drkusic in de Premier League te spelen. "Mijn grootste wens is om op Anfield te spelen. In het shirt van Liverpool, waar mijn voorkeur ligt, of in het shirt van een andere club. Dat zou een grote eer zijn, net zoals dat ik ooit hoop uit te komen voor het Sloveense nationale elftal."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie