Pellè heeft er serieuze concurrent bij: Dat had ik niet verwacht

Pellè heeft er serieuze concurrent bij: "Dat had ik niet verwacht"

21-01-2016 21:21

Ronald Koeman haalde deze winter Charlie Austin naar Southampton. De fysiek sterke aanvaller maakte in de eerste dagen zo'n goede indruk op de Nederlander dat een basisplaats tegen Manchester United lonkt.

Austin kwam over van Queens Park Rangers. Door de niet geheel fitte Graziano Pellè bestaat de kans dat de 26-jarige spits direct aan de bak moet op Old Trafford, zo maakte Koeman bekend op de persconferentie. "Hij is erg fit vergeleken met de rest van het team. Dat had ik niet verwacht, maar het is fijn om verrast te worden", citeert Voetbal International de Nederlander.

Wedden

Meer odds

"Austin is erg gretig, want hij wil op het hoogste niveau spelen, zich ontwikkelen en terugkeren in de nationale ploeg", vervolgt Koeman, die rekent op een moeilijk duel met Manchester United.

"Ze zijn sterk. Ze scoren misschien niet veel, maar ze krijgen er ook niet veel tegen. Het is lastig om Man United te verslaan. Het is een ploeg met veel sterke punten, maar ook kwetsbaarheden. Dat weten we, want we waren al twee keer heel dichtbij een goed resultaat. We weten dat we ze kunnen verslaan, maar dan moeten we op alle vlakken erg goed zijn."