'Match made in heaven' voor vertrokken Feyenoorder: Ik ben een winnaar

'Match made in heaven' voor vertrokken Feyenoorder: "Ik ben een winnaar"

01-02-2016 22:45
5

Colin Kazim-Richards mag zichzelf officieel speler van Celtic noemen. De Turkse spits tekende maandagavond een verbintenis voor twee jaar in Schotland, waar hij zijn carrière nieuw leven probeert in te blazen.

"Ik ben ontzettend blij dat ik hier ben", jubelt Kazim op de website van zijn nieuwe club. "Het is qua fans één van de grootste clubs ter wereld. Ik ben een winnaar en Celtic is gewend om te winnen, daar wil ik deel van uitmaken. Ik wil het laten zien aan mijn kinderen. Ik ben nog nooit bij Celtic geweest, maar ik heb de sfeer op televisie gezien en ik kijk er écht naar uit om hier te spelen."

"De fans verwachten dat je wint", beseft de aanvaller, die een winnaarsmentaliteit niet ontzegd kan worden. Bij Feyenoord was hij niet meer welkom na het bedreigen van een kritische journalist van het Algemeen Dagblad. Kazim kijkt echter vooruit. "Dat ik hier deel van mag uitmaken betekent ontzettend veel voor mij. Ik heb bij clubs gespeeld die ook veel gewonnen hebben. De mentaliteit die ik meebreng, sluit perfect aan bij die van Celtic."