PSV kan verdediger kwijtraken: 'Ik ben geïnteresseerd, anders was ik hier niet'

PSV kan verdediger kwijtraken: 'Ik ben geïnteresseerd, anders was ik hier niet'

08-02-2016 12:58
3

PSV ziet Hjörtur Hermannsson mogelijk niet meer terug in Eindhoven. De 21-jarige verdediger is op proef bij IFK Göteborg en maakt tijdens het trainingskamp van de club in Dubai een goede indruk.

Hermannsson speelde dinsdag mee in een oefenduel van Göteborg tegen Molde FK. "Hij heeft een goede houding, is fysiek erg sterk en heeft een goede techniek. Het lijkt erop dat hij een zeer goede opleiding heeft genoten bij PSV", vertelt Göteborg-trainer Jörgen Lennartsson aan Expressen GT.

Wedden

Meer odds

Hermannsson speelde in de eerste helft van het seizoen voor Jong PSV, maar in het centrum van de defensie is het sinds de rentree van Menno Koch dringen geblazen. Hij hoopt een contract te verdienen in Zweden.

"Ik doe mijn uiterste best. Natuurlijk ben ik geïnteresseerd om voor Göteborg te spelen, anders zou ik hier niet zijn", laat Hermannsson weten. Volgens de Zweedse krant zijn beide clubs nog in onderhandeling over een verhuur met een optie tot koop. Vorige week werd al duidelijk dat PSV rekening moet houden met een vertrek van Hermannsson.