GAE met wraakgevoelens naar Vijverberg: 'Zo is het, maar wij moeten het halen'

GAE met wraakgevoelens naar Vijverberg: 'Zo is het, maar wij moeten het halen'

16-05-2016 16:33
13

Nu De Graafschap heeft afgerekend met MVV Maastricht wacht in de finale van de play-offs om promotie/degradatie Go Ahead Eagles. Robin Pröpper was opgelucht dat De Superboeren erin slaagden om zich te ontdoen van de taaie Limburgers.

De Graafschap had zijn handen vol aan MVV, dat zelfs op voorsprong kwam, maar uiteindelijk toch met een nederlaag Doetinchem verliet (2-1). "Het was even hangen en wurgen", erkent Pröpper in gesprek met Omroep Gelderland. "Op een gegeven moment kregen we vier, vijf corners en vrije trappen achter elkaar die ingebracht werden. Maar uiteindelijk stappen wij toch als winnaar van het veld."

Nu wacht dus Go Ahead. De ploeg uit Deventer degradeerde afgelopen seizoen nog door toedoen van De Graafschap uit de Eredivisie en zal dus met revanchegevoelens aan de aftrap verschijnen. "Zo is het ook, maar zij hebben een heel ander team staan", aldus Pröpper. "Wij hebben een sterker team dan vorig jaar. Met het publiek erachter en Jan Vreman als trainer moeten wij het nu kunnen halen."