'United vreest 'nee' van topspelers door saai spel onder Van Gaal'

'United vreest 'nee' van topspelers door saai spel onder Van Gaal'

19-05-2016 10:15
21

De leiding van Manchester United is er niet gerust op dat de belangrijkste transfertargets deze zomer naar Old Trafford komen. Aanleiding is het saaie spel van de ploeg van Louis van Gaal.

Volgens The Daily Mail is de directie van The Red Devils bang dat de saaie speelwijze potentiële versterkingen afschrikt. De afgelopen seizoenen kwamen diverse aanvallende versterkingen moeilijk uit de verf in Manchester, waaronder Angel Di Maria, Radamel Falcao en Memphis Depay. Anthony Martial is de uitzondering die de regel bevestigt.

Pierre-Emerick Aubameyang is volgens Britse tabloids een belangrijk transferdoelwit deze zomer. Volgens The Daily Mail is niet uitgesloten dat hij niet bij United wil tekenen door de moeizame wedstrijden van het United van Van Gaal.

Over de toekomst van de Nederlander wordt vermoedelijk volgende week meer duidelijk. Hij heeft nog een contract voor een extra seizoen, maar al maanden wordt geschreven over de mogelijke komst van José Mourinho. Zaterdag speelt United op Wembley de FA Cup-finale tegen Crystal Palace, waarna het seizoen erop zit.