'Geschokt Arsenal gaat na Vardy ook vol voor andere Leicester-ster'

'Geschokt Arsenal gaat na Vardy ook vol voor andere Leicester-ster'

05-06-2016 20:51
12

Arsenal is na de nog niet afgeronde komst van Jamie Vardy niet klaar met Leicester City. Na de clubtopscorer moet ook Riyad Mahrez de overstap naar Noord-Londen maken.

Dat meldt The Sun zondagavond. De boulevardkrant spreekt van een 'stunning double raid on Leicester', dat een hoge prijs kan betalen voor het onverwachte kampioenschap in Engeland. Vardy staat op het punt om voor 25 miljoen euro over te stappen naar Arsenal en de kans bestaat dat Mahrez snel volgt.

Arsenal zou zéér verrast en zelfs geschokt zijn door de relatief lage ontsnappingsclausule in het Leicester-contract van Mahrez. The Sun doet echter geen mededelingen over het exacte bedrag. Mahrez (25) kwam in januari 2014 voor slechts vier ton over van het Franse Le Havre.

De Algerijnse hoofdrolspeler scoorde afgelopen seizoen zeventien keer voor Leicester en werd uitgeroepen tot PFA Player of the Year in Engeland. Hij zou graag met manager Arsène Wenger willen werken bij Arsenal. De komst van Mahrez kan overigens betekenen dat Theo Walcott zijn biezen kan pakken in het Emirates Stadium.