PSV-middenvelder loopt transfervrij de deur uit naar Jupiler League-titelkandidaat

PSV-middenvelder loopt transfervrij de deur uit naar Jupiler League-titelkandidaat

21-06-2016 12:37
3

Clint Leemans (20) stapt transfervrij over van PSV naar VVV-Venlo. De Venlonaren kondigen zijn komst dinsdagmiddag aan op de clubsite. Hij tekent voor twee seizoenen met de optie op een derde jaar.

"Er waren andere clubs voor mij in de race, maar het verhaal van VVV-Venlo sprak me het meeste aan. Daarnaast heb ik drie seizoenen tegen ze gespeeld en zag ik het team elk jaar beter worden. Afgelopen seizoen is het helaas niet gelukt om te promoveren, maar ik heb er alle vertrouwen in dat we ook dit seizoen mee gaan doen voor de prijzen. Dat was een van de voornaamste redenen om voor VVV-Venlo te kiezen", aldus Leemans.

De trainer van VVV, Maurice Steijn, is blij dat hij eindelijk een slag heeft kunnen slaan inzake Leemans. "We volgen Clint al een hele tijd en zijn blij dat hij voor ons gekozen heeft. In de gesprekken die hij met Stan Valckx heeft gehad werd snel duidelijk dat we op een lijn zaten en we halen een goede controlerende middenvelder met een goed schot en veel spelinzicht binnen. Allemaal zaken die hij hopelijk ook komende seizoenen bij VVV-Venlo kan laten zien."