'Middlesbrough biedt voormalig doelman van Barça en United nieuwe kans aan'

'Middlesbrough biedt voormalig doelman van Barça en United nieuwe kans aan'

06-07-2016 16:42
1

Victor Valdés gaat zijn carrière mogelijk voortzetten in de Premier League. De Spaanse doelman heeft volgens The Daily Mail een aanbieding van het gepromoveerde Middlesbrough op zak om zijn carrière daar een vervolg te geven.

De 34-jarige sluitpost is momenteel clubloos. De naam van Valdés is echter niet de enige die wordt genoemd als nieuwe doelman van Middlesbrough. Brad Guzan van Aston Villa staat namelijk ook op het lijstje om Boro te komen versterken. De international van de Verenigde Staten degradeerde afgelopen seizoen met Aston Villa naar de Premiership en zou bij Middlesbrough zijn carrière alsnog kunnen voortzetten op het hoogste voetbalniveau van Engeland.

Valdés heeft een allesbehalve gelukkige periode achter de rug. Twee seizoenen geleden haalde Louis van Gaal de doelman van FC Barcelona naar United, maar een succes werd het nooit voor Valdés bij The Mancunians. Na een ruzie met Van Gaal trainde Valdés maandenlang in zijn eentje bij de club, totdat vorige zomer Standard Luik de Spanjaard uit zijn lijden verloste en hem voor een seizoen huurde. Zijn periode in Luik was echter ook weinig succesvol te noemen, want slechts acht keer begon Valdés als basisspeler bij de Belgische grootmacht.