Sanchez extra geraakt door vliegramp: De minuut stilte betekende veel voor mij

Sanchez extra geraakt door vliegramp: "De minuut stilte betekende veel voor mij"

Davinson Sanchez is diep geraakt door de vliegramp eerder deze week. De Colombiaan was dan ook blij met de minuut stilte die voorafgaand aan Ajax-FC Groningen (2-0) in acht werd genomen.

Dinsdag kwam het overgrote deel van de selectie van de Braziliaanse club Chapecoense om het leven door de vliegramp. De selectie was op weg naar de finale van de Copa Sudamericana, die gespeeld zou worden tegen Atletico Nacional. Ajacied Sanchez speelde tot afgelopen zomer voor Nacional en dus is de link snel gelegd. "De minuut stilte betekende veel voor mij", reageert Sanchez tegen Ajax TV.

"We kunnen ons het verlies van de families niet voorstellen", gaat de Colombiaanse mandekker verder. "Daarom kom je als groep bij elkaar en laat je weten dat wij ook enorm geraakt zijn. Wij kunnen met onze families en op het veld laten zien dat we bij hen zijn. Door goed gedrag, goed voetbal en jezelf zijn laat je hen weten dat de condoleances voor hun zijn", besluit Sanchez. Ajax won de wedstrijd tegen Groningen mede door een vroege goal van Sanchez.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s