Immers van 'hero to zero': 'De club heeft zijn geld domweg verspild'

Immers van 'hero to zero': 'De club heeft zijn geld domweg verspild'

28-12-2016 22:08
4

Lex Immers is in een tijdsbestek van enkele maanden van hero naar zero gegaan in Wales. De aanvallende middenvelder van Cardiff City is uitgeroepen tot flop van het jaar.

Immers speelt sinds januari 2016 voor Cardiff, dat de huurovereenkomst met Feyenoord in de zomer omzette naar een permanent contract. Sindsdien is het echter kommer en kwel. Cardiff zit in de degradatiezone en Immers komt nog maar mondjesmaat aan spelen toe.

Statistiekenbureau Squawka roept de Hagenaar woensdag zelfs uit tot flop van het jaar. 'Immers maakte een uitstekende indruk tijdens zijn huurperiode, maar raakte dit seizoen nog geen knikker', schrijft het Britse medium. 'Hij viel naast de ploeg en droeg amper iets bij als hij toch mocht spelen. Door hem over te nemen van Feyenoord, heeft Cardiff zijn geld domweg verspild.'

De kans bestaat dat Immers in januari vertrekt uit het Championship. Onlangs werd Club Brugge genoemd als volgende bestemming, terwijl ook een terugkeer naar ADO Den Haag tot de mogelijkheden behoort.