Huntelaar bespreekt terugkeer: Het moet voor Ajax en voor mij passen

Huntelaar bespreekt terugkeer: "Het moet voor Ajax en voor mij passen"

Gepubliceerd: vrijdag 13 januari 2017 om 06:40vr 13-01-2017 om 06:40

Klaas-Jan Huntelaar sluit een terugkeer bij Ajax niet uit. In gesprek met De Telegraaf stelt de geblesseerde aanvaller van Schalke 04 dat hij na dit seizoen de opties gaat bekijken.

De Achterhoeker is al maanden geveld door een blessure. In november bleek bij een MRI-scan van zijn knie dat er een scheurtje in de buitenband zat. En daarom mikt hij nu op een rentree in februari. "Ik baalde als een stekker", aldus Huntelaar, die rust vindt bij zijn gezin en op 2 januari voor de vierde keer vader werd.

Maar wat gaat er na dit seizoen gebeuren? Bij Schalke wordt een clausule geactiveerd als hij de helft van het aantal wedstrijden speelt. "Maar daar ben ik helemaal niet mee bezig", aldus de aanvaller. "Het belangrijkste is dat ik zo snel mogelijk weer van waarde ben. Ik wil Schalke helpen." Toch krijgt hij ook de berichten over een mogelijke terugkeer naar Ajax mee.

"Dat komt elk jaar terug, maar is veel speculatie van de media. Daar kan ik, nu ik geblesseerd ben, helemaal niks mee. Het is wel duidelijk dat ik bij Ajax een heel goede tijd heb gehad, ik altijd heel positief over die club ben geweest en ik een terugkeer niet uitsluit. Aan het einde van het seizoen ga ik rustig kijken. Het moet voor Ajax en voor mij passen", aldus Huntelaar, die zich op Schalke focust.

Poll

Moet Ajax vol gaan voor Huntelaar?

(1722 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws