Belangstelling voor twee PSV'ers: 'Dan willen we daar over nadenken'

Belangstelling voor twee PSV'ers: 'Dan willen we daar over nadenken'

16-01-2017 19:11
1

Bij PSV 'spelen er momenteel wat dingetjes' op transfergebied. Technisch manager Marcel Brands vertelt dat maandagavond voor de camera van FOX Sports. Er is belangstelling voor aanvallers Beto da Silva en Florian Jozefzoon. 

"Er moeten transfersommen voor hen komen, maar oké, in het geval van Jozefzoon... Een uitermate correcte speler, altijd honderd procent ingesteld. Als die jongen een mooie kans krijgt, dan willen we daar zeker over nadenken", aldus Brands.

Beto, aanvaller van Jong PSV, speelt sinds januari 2016 in Eindhoven. Voor hem is het Braziliaanse Gremio in de markt. "Zijn situatie is iets anders", vertelt de technisch manager over de Peruviaan. PSV is volgens Brands niet bezig met het aantrekken van een opvolger van Luciano Narsingh, die afgelopen week naar Swansea City verkaste.

"In principe zijn we niet concreet met iets bezig. We blijven wel alert op de markt. Als er iets is waarvan we zeggen: die maakt ons substantieel beter of die helpt ons op de lange termijn, dan zullen we daar serieus naar kijken. Maar op dit moment speelt er niets."