FC Utrecht kan Eredivisie-spits niet betalen: Voor hem hebben we geen geld

FC Utrecht kan Eredivisie-spits niet betalen: "Voor hem hebben we geen geld"

24-01-2017 16:30
5

FC Utrecht-coach Erik ten Hag wil niet reageren op de vermeende interesse van Heracles Almelo voor Kristoffer Peterson. Maandag meldde TC/Tubantia dat de Almeloërs de Zweed graag tot het einde van het seizoen wilde huren, maar de oefenmeester laat zich er niet over uit.

"Als wij mededelingen hebben over transfers, zullen we dat melden", bevestigt noch ontkracht Ten Hag de interesse van Heracles tegenover RTV Utrecht. Peterson had vorige week door middel van een knappe goal een belangrijk aandeel in de winstpartij in het duel met Sparta Rotterdam (1-2). Desondanks kan de aanvaller (22) niet rekenen op veel speelminuten. Hij heeft bij de clubleiding aangegeven meer te willen spelen.

Ten Hag ging bovendien in op de vermeende interesse voor sc Heerenveen-spits Henk Veerman. Afgelopen zondag moest de coach verdediger Menno Koch inzetten als pinchhitter, terwijl Veerman ook veelvuldig aan de Domstedelingen wordt gelinkt. "Wij hebben Koch gehaald omdat hij een centrumverdediger is die veel scoort uit dode spelmomenten. Voor Veerman hebben wij geen geld, ook niet als Peterson zou worden verhuurd", was hij duidelijk.