Juventus haalt 'duidelijke Eredivisie-speler' na bizarre actie terug uit Den Bosch

Juventus haalt 'duidelijke Eredivisie-speler' na bizarre actie terug uit Den Bosch

Gepubliceerd: woensdag 25 januari 2017 om 19:21wo 25-01-2017 om 19:21

De wegen van Vykintas Slivka en FC Den Bosch scheiden met onmiddellijke ingang. De Jupiler League-club bevestigt dat de Litouwse international terug is naar Italië.

Slivka, die dit seizoen voor het tweede jaar op rij door Den Bosch werd gehuurd, maakt het seizoen af bij Serie B-club Ascoli. De deal komt uit de koker van Juventus, dat de transferrechten van de 21-jarige middenvelder bezit. Hij blijft ook gewoon onder contract staan bij de Italiaanse kampioen.

De breuk met Slivka markeert het einde van een onrustige paar dagen in Den Bosch. De Litouwer meldde vrijdagavond een kwartier voor vertrek naar de uitwedstrijd tegen De Graafschap dat hij niet wilde spelen. Dat lijkt nu alles te maken te hebben met zijn overstap naar Ascoli.

Slivka, die in totaal veertig wedstrijden speelde voor Den Bosch, werd eerder dit seizoen nog de hemel in geprezen door trainer Wiljan Vloet. "Hij is heel duidelijk een Eredivisie-speler", zei Vloet in september. "Het is gezien zijn kwaliteiten onvoorstelbaar dat deze jongen nog bij Den Bosch speelt. Hij is natuurlijk nog jong, maar is al international."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws