PEC haalt oude bekende terug naar Zwolle: Huren hem voor halfjaar

PEC haalt oude bekende terug naar Zwolle: "Huren hem voor halfjaar"

31-01-2017 10:09
17

PEC Zwolle gaat tóch weer in zee met Ouasim Bouy. De middenvelder van Juventus maakt het seizoen af in Overijssel. PEC en Juve hebben een akkoord bereikt over een verhuur, zo valt te lezen op de officiële kanalen van de nummer zestien van de Eredivisie. 

Afgelopen seizoen werd Bouy ook al gehuurd van De Oude Dame. PEC was zeer tevreden over de voormalig Ajacied, maar slaagde er niet in om Bouy (23) in de zomer opnieuw te huren. De Oude Dame stalde Bouy bij Palermo. Die samenwerking liep uit op een fiasco. De controleur keerde terug naar Turijn en is nu weer terug in Zwolle. Dinsdag staat hij al op het trainingsveld. 

"Het klopt dat een overgang eerder niet meer aan de orde was, maar Ouasim nam zelf contact op met de club", vertelt PEC-directeur Gerard Nijkamp aan Voetbal International. "We huren hem voor een half jaar en kijken vervolgens wat het voor de toekomst betekent. Ouasim is een goede versterking voor PEC."

Laatste transfer
Nog meer nieuwelingen hoeven de fans van PEC niet te verwachten. "We hebben ons in elke linie versterkt en zijn daar erg content mee. Vandaag gaan we nog kijken of het mogelijk is om enkele spelers die weinig uitzicht hebben op speeltijd, onderdak te bieden."