Gouden 'steen, papier, schaar-wissel' bij De Graafschap: We deden allebei schaar

Gouden 'steen, papier, schaar-wissel' bij De Graafschap: "We deden allebei schaar"

Gepubliceerd: dinsdag 7 februari 2017 om 00:01di 07-02-2017 om 00:01

De Graafschap wist maandagavond eindelijk weer eens te winnen en dat deed het overtuigend. Bart Straalman mocht invallen en maakte in de laaste minuut de 3-0.

Na 80 minuten voetballen maakte Straalman zich op voor een invalbeurt. Dat ging echter niet vlekkeloos. Wat gebeurde er? "Ik heb ook geen idee. Het was even twijfelachtig wie erin moest", begint hij tegenover FOX Sports. "Eerst zou ik erin komen en toen moest Lion Kaak opeens gaan warmlopen. Ik dacht: 'Wat is dit?!' Meerdere spelers hadden last van pijntjes, dus daar was de trainer op aan het wachten. Uiteindelijk zie je dat Tim (Linthorst, red.) echt niet meer verder kon, daarom kwam ik erin."

Even leek het erop dat de wissel wel op een héle aparte manier tot stand was gekomen. De FOX-verslaggever zag dat er een ouderwetse steen, papier, schaar aan te pas kwam. "De steen, papier, schaar was gewoon om te ouwehoeren. De trainer beslist het gewoon. Het was een gelijkspelletje, we deden allebei schaar. Daar was dus niet veel uit gekomen", lacht Straalman, die dus ook trefzeker was. "Ik stond gelukkig net op de goede plek. Een gouden wissel dus eigenlijk."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws