Kamp-Monaco waarschuwt: 'Het kan nog, dit is nog lang niet voorbij'

Kamp-Monaco waarschuwt: 'Het kan nog, dit is nog lang niet voorbij'

21-02-2017 23:42
20

AS Monaco heeft een dreun van jewelste gehad, maar blijft strijdbaar voor de return tegen Manchester City. Radamel Falcao en trainer Leonardo Jardim zien kansen in eigen huis.

Dat de 5-3 pijn nederlaag - na twee keer op voorsprong te zijn gekomen - pijn doet, is duidelijk. Maar Falcao wil het niet te negatief bekijken. "Niks is voorbij", zegt hij tegen beIN Sports. "Helaas hebben we niet kunnen winnen hier. Maar we gaan ons nu voorbereiden op de tweede wedstrijd."

Wedden

Meer odds

Trainer Jardim vermoedt waar het probleem zat dinsdagavond. "Het verschil was ervaring", zegt hij. "We hebben een jong team. Maar dat is ook het project-Monaco. We maakten een paar kleine verdedigende fouten. De sleutel lag bij het moment dat we 1-3 moesten maken (gemiste strafschop Falcao, red.). Maar we hebben nog negentig minuten te gaan. Dit is nog lang niet voorbij."

Monaco-president Vadim Vasilyev ziet het ook nog rooskleurig in. "Ik ben er zeker van dat het nog kan. We hebben een geweldige ploeg die ontzettend makkelijk scoort."