Gerbrands verwacht drukke transferzomer bij PSV: 'Zij zullen vertrekken'

Gerbrands verwacht drukke transferzomer bij PSV: 'Zij zullen vertrekken'

24-02-2017 07:04
15

PSV en Ajax zijn interessant voor clubs als Bayern München. Dat zegt Toon Gerbrands, de algemeen directeur van de Eindhovenaren. De Duitse grootmacht zoekt clubs uit kleinere voetballanden om talenten op te leiden.

Gerbrands wil graag bijdragen aan nieuwe ontwikkelingen binnen PSV en wil 'winst boeken in het huidige transferklimaat', vertelt Gerbrands in De Telegraaf. "Marcel Brands is daarover met grote clubs in gesprek."

Wedden

Meer odds

"Clubs als Bayern München denken na over allianties met clubs uit kleinere voetballanden die talenten opleiden, om zo daar hun voordeel mee te doen op transfergebied. Daarvoor zijn clubs als Ajax en PSV aantrekkelijk", weet Gerbrands, die een drukke transferzomer verwacht voor PSV.

Mutaties PSV
"Ik verwacht dat er deze zomer wel een aantal spelers zal vertrekken. Er is een aantal spelers dat toe is aan een volgende stap in hun carrière", aldus Gerbrands, die meer mutaties dan vorig jaar verwacht.

"Uiteindelijk zullen ze er in het voetbal aan moeten wennen, dat nee ook een antwoord is. We houden natuurlijk wel de balans in de gaten. We zijn geen verkoophuis, waarbij iedereen die weg wil, ook weg kan."