'We hobbelden met Feyenoord altijd achter de topteams. Nu andersom'

'We hobbelden met Feyenoord altijd achter de topteams. Nu andersom'

24-02-2017 19:48
2

Karim El Ahmadi benadrukt dat zijn ploeg voor de drie punten moet gaan tegen PSV. Zondagmiddag staat de kraker tegen de Eindhovenaren op het programma. Vooral voor laatstgenoemden een cruciaal duel in de titelstrijd.

"Toen we thuis tegen Ajax speelden, zeiden mensen ook dat we voor een gelijkspel moesten spelen, maar ook toen gingen we vol voor de winst. Dat is niet gelukt, maar we waren wel de betere ploeg en hadden de betere kansen", blikt El Ahmadi terug bij Feyenoord TV. "Hopelijk is dat zondag weer het geval en pakken we dan wél drie punten."

"Het enige verschil is dat we al die jaren achter de topteams hobbelden. Nu is dat andersom, dat is een heel andere ervaring", vervolgt de spelmaker van Feyenoord, die opmerkt dat hun tegenstanders de laatste tijd heel ver terugzakken. "Dat is een compliment. Gelukkig spelen we nu tegen een team dat wat opener speelt. Het belangrijkste is nu dat we gewoon winnen."

Wedden

Meer odds

El Ahmadi doet het vaak goed tegen topclubs. Hoe kan dat? "Ik vind het altijd lekker om tegen dat soort teams te spelen, met de beste spelers. We moeten laten zien dat we niet veel onder doen voor PSV", besluit de Marokkaan.