'Conte is niet blij met Aké-oplossing en eist transfergaranties van Chelsea'

'Conte is niet blij met Aké-oplossing en eist transfergaranties van Chelsea'

16-03-2017 09:10
8

Antonio Conte en Chelsea zijn er nog niet uit over een nieuw contract. De Italiaanse succescoach wil eerst transfertoezeggingen van de Londense clubleiding.

Conte heeft een uitstekende onderhandelingspositie op Stamford Bridge, waar hij Chelsea in zijn debuutseizoen waarschijnlijk naar de Premier League-titel gaat leiden. De voorsprong op nummer twee Tottenham Hotspur is tien punten. Hij gaat echter niet zomaar akkoord met het contractvoorstel dat nu op tafel ligt, meldt The Times.

Wedden

Meer odds

Conte eist vooral meer controle over het transferbeleid. Die verantwoordelijkheid ligt nu bij directeur Marina Granovskaia en technisch directeur Michael Emenalo. Conte is niet helemaal tevreden over hun werk en wil een bredere selectie. Hij is bovendien niet blij met de manier waarop het winterse vertrek van Oscar, John Obi Mikel en Branislav Ivanovic is opgevangen.

In plaats van versterkingen, koos de Chelsea-leiding ervoor om drie huurlingen terug te halen naar Londen. Eén van was Nathan Aké, die sinds zijn terugkomst van Bournemouth slechts mondjesmaat in actie komt. Ook Kenedy en Charly Musonda werden teruggeroepen.