Champions League-loting: geweldig affiche Robben, ook topper voor Barcelona

Champions League-loting: geweldig affiche Robben, ook topper voor Barcelona

17-03-2017 12:10
18

Bayern München neemt het in de kwartfinale van de Champions League op tegen Real Madrid. Dat heeft de loting in Nyon vrijdag uitgewezen. Juventus wacht ook een mooie affiche met de wedstrijden tegen FC Barcelona en voor de voetballiefhebber springt het duel tussen sensatieploegen Borussia Dortmund en AS Monaco eruit.

De echte topper van de komende kwartfinales is wel het duel tussen Bayern München en Real Madrid, een confrontatie tussen twee klassieke grootmachten. Bayern plaatste zich voor deze ronde door Arsenal compleet te vermorzelen met twee 5-1-zeges. Real Madrid rekende in de achtste finales af met Napoli.

De enige Engelse club, Leicester City, heeft zwaar geloot met twee wedstrijden tegen Atlético Madrid, dat in de vorige ronde Bayer Leverkusen uitschakelde. Het duel tussen Dortmund en Monaco belooft een doelpuntenfestijn te worden. Beide ploegen staan bekend om spectaculair voetbal en zeker Monaco bewees dat in de afgelopen ronde met zes goals in de twee clashes met Manchester City. FC Barcelona, dat voor een bizarre ontsnapping zorgde tegen PSG, wacht een zware tweestrijd tegen de Italiaanse kampioen Juventus.