Geen Philips Stadion, maar Herdgang voor Bergwijn: 'Ik ben een liefhebber'

10-04-2017 23:31
13

Steven Bergwijn moet het dit seizoen doen met invalbeurten bij de hoofdmacht van PSV, maar kan bij de beloften wél op veel speelminuten rekenen. De aanvaller wees Jong PSV maandagavond met twee doelpunten de weg tegen FC Volendam.

Bergwijn maakte in de tweede helft het verschil met een fraaie schuiver en prima solo. "Het is mooi dat wij deze wedstrijden nu kunnen spelen en negentig minuten kunnen maken", zo gaf hij aan in gesprek met het Eindhovens Dagblad. Voor de camera's van FOX Sports liet Bergwijn weten dat hij er geen problemen mee heeft dat hij af en toe wedstrijden voor weinig publiek moet spelen in plaats van voor een vol Philips Stadion. "Ik ben een liefhebber en wil altijd voetballen."

Bergwijn had genoten van de wedstrijd tegen Volendam, dat weinig te vertellen had op de Herdgang en van geluk mocht spreken dat de nederlaag niet groter uitviel dan 2-0. "We kamen er een paar keer goed doorheen, maar hadden de rust met een voorsprong moeten ingaan. Daarna zijn we goed doorgegaan. Dit was een lekkere wedstrijd", besloot de aanvaller.