Buitenspel: Zlatan welkom met één knie, Ramos voor paal door Hollywood-actrice

Buitenspel: Zlatan welkom met één knie, Ramos voor paal door Hollywood-actrice

25-04-2017 18:55
5

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Zlatan welkom met één knie
Zlatan Ibrahimovic hoeft zich na zijn zware knieblessure geen zorgen te maken over zijn sportieve toekomst. Hij is méér dan welkom bij zijn oude liefde Malmö FF. De supporters van de Zweedse club pakte maandagavond tijdens de competitiewedstrijd tegen Djurgardens uit met een heerlijk spandoek: 'In de Zweedse competitie kan je zelfs met één knie mee!'

Onbedoelde sneer van Hollywood-actrice voor Ramos
Dat Hollywood-actrice Julia Roberts weinig van voetbal weet, vergeven we haar. Zondagavond was ze echter toeschouwer bij El Clásico in Madrid, waar ze het na afloop wel heel bont maakte. Terwijl Roberts op de foto ging met Sergio Ramos, zei zei: 'Je speelde geweldig vanavond, zoals altijd!' Ramos kreeg in de slotfase rood, waarna Real Madrid met 2-3 verloor van FC Barcelona.