Contractnieuws uit De Kuip: 'Een stap als De Vrij, Martins Indi en Clasie'

Contractnieuws uit De Kuip: 'Een stap als De Vrij, Martins Indi en Clasie'

26-04-2017 15:45
26

Het contract van Feyenoord-verdediger Terence Kongolo is verlengd tot medio 2019. Dat maakt de koploper van de Eredivisie woensdagmiddag bekend via de officiële kanalen. 

De 23-jarige Kongolo lag vast tot de zomer van 2018. "Wij zijn blij dat we het contract van Terence – net als vorig jaar – opnieuw tussentijds hebben kunnen verlengen", vertelt technisch directeur Martin van Geel op de website van de club. 

"Terence is inmiddels al een aantal seizoenen een belangrijke speler, ook omdat hij als centrale verdediger én linksback uit de voeten kan. Ik ben er nog altijd van overtuigd dat hij in de toekomst een vergelijkbare stap kan maken als andere spelers die via onze jeugdopleiding in het eerste elftal zijn doorgebroken, zoals Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Jordy Clasie", vervolgt hij.

"Zelf ziet Terence ook perspectief om bij Feyenoord op de ingeslagen weg door te gaan." Kongolo is bezig aan zijn vijfde seizoen bij de eerste selectie van de Rotterdamse grootmacht. Eerder werden ook al de verbintenissen van onder meer Kenneth Vermeer, Rick Karsdorp en Karim El Ahmadi verlengd.