'Dat ticket pakken, ook omdat we het gevoel hebben dat we daar recht op hebben'

'Dat ticket pakken, ook omdat we het gevoel hebben dat we daar recht op hebben'

22-05-2017 13:28
8

FC Utrecht-aanvoerder Willem Janssen kijkt met veel vertrouwen vooruit naar de finale van de play-offs om een Europa League-ticket. Winst zou uniek zijn voor Janssen, die in zeven voorgaande pogingen (met Roda JC, FC Twente en FC Utrecht) telkens als verliezer uit de bus kwam.

Janssen toont zich in De Telegraaf strijdbaar: "We zien het helemaal niet alsof we alles te verliezen hebben. We gaan dit jaar het ticket pakken waar we recht op hebben." Janssen heeft er alle vertrouwen in dat hij dit jaar zijn eerste zege in de play-offs gaat pakken. "Ik heb vaak in teams gezeten waar in de tijd dat de play-offs op het programma stonden het kaarsje was opgebrand."

Wedden

Meer odds

Met FC Utrecht ligt dát dit seizoen volgens de Limburger anders. "We zitten in zo'n goede flow. Wij hebben heel veel ambitie om het seizoen goed af te sluiten en dat ticket te pakken, ook omdat we het gevoel hebben dat we daar recht op hebben." FC Utrecht gaat komende donderdag eerst op bezoek bij AZ, waarna zondagmiddag de definitieve beslissing zal vallen in de Domstad.