Oranje-international Promes kijkt ogen uit: Ze halen alles uit de kast

Oranje-international Promes kijkt ogen uit: "Ze halen alles uit de kast"

29-05-2017 08:44
14

De WK-koorts heeft al toegeslagen bij Quincy Promes. De Oranje-international speelt als aanvaller van Spartak Moskou regelmatig in gloednieuwe WK-stadions - en daar kijkt hij zijn ogen uit.

"Absoluut. Bijna elk stadion is nieuw", vertelt Promes aan de NOS. "Rusland is ook een voetballand en ze halen alles uit de kast om er een zo groot mogelijk spektakel te maken. Ik heb van dichtbij gezien wat we zouden missen, als we ons niet plaatsen. Maar daar wil ik niet eens aan denken. We kunnen ons geen fouten meer permitteren. Maar het kan nog."

Promes, die dit seizoen kampioen werd met Spartak Moskou en werd uitgeroepen tot beste speler van de Russische Premjer Liga, is op dit moment in het Portugese Lagos op trainingskamp met Oranje. Daar bereidt de ploeg zich voor op de interlands tegen Marokko, Ivoorkust (beide oefen) en Luxemburg (WK-kwalificatie). "Ik vind het juist goed dat we zo vroeg bij elkaar zijn gekomen. Een goede sfeer creëren, een band opbouwen. Ik denk dat wij dat zeker nodig hebben in deze fase."