Volgende Monaco-vertrekker lijkt aanstaande: Weten dat Juventus hem wil

Volgende Monaco-vertrekker lijkt aanstaande: "Weten dat Juventus hem wil"

03-06-2017 14:46
9

AS Monaco-directeur Deco heeft bevestigd dat Juventus interesse heeft voor middenvelder Fabinho. Dat vertelde de Portugees op de dag van de Champions League-finale tussen Juventus en Real Madrid.

Fabinho is zoals zoveel AS Monaco-spelers een gewild target voor veel topclubs. Manchester United wordt al maanden met de Braziliaan in verband gebracht, maar nu mengt ook Juventus zich in de strijd. "Ik weet dat Juventus Fabinho wil, dus we zullen wel zien na de Champions League-finale", zegt Deco tegen Tuttosport. "Het mag duidelijk zijn dat Fabinho zelf ook geïnteresseerd is, want Juventus is een grote club."

De 23-jarige Fabinho, die zowel op het middenveld als op de rechtsbackpositie uit de voeten kan, speelde dit seizoen nagenoeg alle wedstrijden voor AS Monaco en scoorde negen keer in de competitie en drie keer in de Champions League, waarin het in de halve finale werd uitgeschakeld door Juventus. Naast Fabinho lijken ook Thomas Lemar (Tottenham Hotspur) en Benjamin Mendy (Manchester City) te vertrekken. Bernardo Silva verliet Monaco vorige week al voor Manchester City.