Groot contractnieuws uit Rotterdam-Kralingen: Dit is mijn club

Groot contractnieuws uit Rotterdam-Kralingen: "Dit is mijn club"

15-06-2017 17:15
7

Luigi Bruins speelt volgend jaar zijn achtste seizoen als speler van Excelsior. De dertigjarige middenvelder is met de Kralingers een verbintenis voor de duur van één seizoen met een optie voor nog een jaar overeengekomen.

"Het is al vaker gezegd, maar dit is mijn club", stelt een blije Bruins op de site van Excelsior. "Ik heb het nog steeds heel erg naar mijn zin, ben super tevreden. Ook mijn familie en kinderen komen heel graag bij Excelsior. Dat neem je ook mee in je beslissing, je wilt je kinderen liever niet uit hun vertrouwde omgeving halen. Tenzij een aanbieding bijvoorbeeld uit het buitenland zo goed is dat het te mooi is om te laten liggen."

Bruins geeft aan dat hij open stond voor een transfer. "Een avontuur naar een andere stad of zelfs land kan interessant zijn, maar wij zijn tevreden hier, mijn zoontje voetbalt ook bij Excelsior en daarom was er geen reden om mijn handtekening niet onder een nieuwe overeenkomst te zetten."

Naast het voetballen is Bruins ook bezig met het behalen van zijn trainersdiploma's. "Het trainerschap is echt een ervaringsvak, dus wat dat betreft is het nu nog lastig om te zeggen of dat echt iets voor mij is. Of ik het ook kan overbrengen. Komend seizoen wil ik daar wat meer energie in stoppen, maar voetballen blijft voorlopig het belangrijkste."