Telegraaf: geschrokken AS Roma moet transferrecord breken voor Karsdorp

Telegraaf: geschrokken AS Roma moet transferrecord breken voor Karsdorp

20-06-2017 07:17
48

Dat Rick Karsdorp onderweg is naar AS Roma lijkt een zekerheid, maar twee grote kranten zijn het dinsdagochtend niet eens over de afwikkeling van de transfer van de rechtsback van Feyenoord. Het Algemeen Dagblad schrijft dat de landskampioen 'ruim vijftien miljoen euro' verlangt voor Karsdorp. De Telegraaf heeft andere berichten gehoord. 

Volgens dat dagblad zet technisch directeur Martin van Geel in op meer dan twintig miljoen euro voor de 22-jarige Karsdorp. Bij het horen van die vraagprijs zou AS Roma flink geschrokken zijn. Desalniettemin voerden de Oranje-international, diens vader Fred en Karsdorp's management SEG in Rome inmiddels al een gesprek met de leiding van Roma. Dat wijst erop dat een transfer wel degelijk realistisch is. 

Wedden

Meer odds

Roma heeft nu een paar dagen tijd gevraagd om goed na te denken over de komst van Karsdorp, meent De Telegraaf. Het Algemeen Dagblad voorspelt dat de laatste plooien alleen nog gladgestreken moeten worden. Uiteindelijk zal Feyenoord zo'n vijftien miljoen ontvangen voor de rechtsback. 

Karsdorp wordt daarmee bíjna de duurste Feyenoorder ooit. Het record staat op naam van Dirk Kuyt, die in 2006 zo'n zeventien miljoen opleverde bij zijn overstap naar Liverpool. Mocht het prijskaartje dat De Telegraaf noemt kloppen, dan komt Karsdorp met stip op één te staan.