'Bayern schrikt van kostenplaatje en haakt af; Manchester City in poleposition'

'Bayern schrikt van kostenplaatje en haakt af; Manchester City in poleposition'

Gepubliceerd: donderdag 29 juni 2017 om 09:25do 29-06-2017 om 09:25

Bayern München is afgehaakt in de strijd om de handtekening van Alexis Sánchez. De Duitsers zijn geschrokken van de kosten die de totale deal met zich meebrengt. 28-jarige Chileen is daardoor hard op weg naar Manchester City.

Althans, dat schrijft boulevardkrant The Daily Mirror donderdag. Hoewel het contract van Sánchez nog maar een jaar doorloopt, vraagt Arsenal zo'n 57 miljoen euro. Daarnaast verlangt de aanvaller zo'n 400.000 euro per week aan salaris en dat is Bayern te gortig. Sánchez zag zelf bovendien toch al meer in een overstap naar City, dat nu in poleposition ligt.

De club van manager Pep Guardiola moet nu enkel nog afrekenen met Arsenal, dat nog steeds naarstig naar mogelijkheden zoekt om Sánchez in het Emirates Stadium te houden. De sterspeler kan een nieuw contract ter waarde van zo'n 310.000 euro per week tekenen. The Gunners vrezen evenwel een verloren strijd te voeren.

De komst van Sánchez zou mogelijk het einde van Sergio Aguero bij Manchester City betekenen, schrijft The Daily Mirror. De Argentijn kan terugkeren naar Spanje. Om welke club het gaat, is niet duidelijk. Hij speelde eerder voor Atlético Madrid.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws