'PSG wil Chelsea dwarszitten in strijd om duurste verdediger aller tijden'

'PSG wil Chelsea dwarszitten in strijd om duurste verdediger aller tijden'

29-06-2017 10:12
19

Paris Saint-Germain is volgens The Daily Mail van plan om Chelsea af te troeven in de strijd om Alex Sandro. The Blues zitten al langere tijd achter de Braziliaanse linksback van Juventus aan, maar hebben nu dus concurrentie van PSG.

De 26-jarige Alex Sandro maakte dit seizoen grote indruk namens Juventus, waarmee hij de Italiaanse dubbel won en de finale van de Champions League bereikte. De Oude Dame heeft de vraagprijs voor de linksback bepaald op circa zeventig miljoen euro. Chelsea en Paris Saint-Germain lijken hieraan te willen voldoen. Het zou voor Juventus een flinke financiële klapper betekenen, aangezien Sandro in 2015 nog voor 26 miljoen euro overkwam van FC Porto.

Wedden

Meer odds

Wanneer de linksback daadwerkelijk een transfer maakt deze zomer, kan hij in één klap de duurste verdediger aller tijden worden. Het huidige record staat op naam van Manchester City-stopper John Stones, die 55 miljoen kostte. Bovendien kan Sandro de duurste Chelsea-speler ooit worden en het huidige record van Fernando Torres (58 miljoen) afpakken.