Sneijder-terugkeer besproken: Wij denken dat hij nog wel een paar jaar mee kan

Sneijder-terugkeer besproken: "Wij denken dat hij nog wel een paar jaar mee kan"

29-06-2017 19:07
14

De toekomst van Wesley Sneijder ligt wellicht niet in de Major League Soccer, maar in de Serie A. De voorzitter van Sampdoria geeft aan dat er intern gesproken wordt om Sneijder naar de Italiaanse competitie te halen.

"We hebben het erover. Wij denken dat hij nog wel een paar jaar mee kan. We gaan het allemaal zien", zo wordt voorzitter Massimo Ferrero geciteerd door Italiaanse media. Sneijder staat nu nog onder contract bij Galatasaray, waar zijn contract in de zomer van 2018 afloopt. Volgens Sky Italia en Mediaset kan de recordinternational van het Nederlands elftal rekenen op een tweejarig contract in Italië. In die twee seizoenen gaat Sneijder 2,5 miljoen euro per jaar verdienen.

Op woensdag verscheen het bericht dat Sneijder op weg is naar de Amerikaanse competitie, waar er een tweejarig contract klaar zou liggen bij Los Angeles FC. Zoals het er nu naar uitziet, lijkt Sneijder dus meerdere opties te hebben. Hij werd ook gelinkt aan een terugkeer naar Ajax. Sneijder was al eerder actief in de Serie A. Hij stond vier seizoenen onder contract bij Internazionale.