Drie Ajacieden niet mee op trainingskamp: transfers in de maak

Drie Ajacieden niet mee op trainingskamp: transfers in de maak

02-07-2017 15:18
90

Ajax-trainer Marcel Keizer heeft 25 spelers geselecteerd voor het aanstaande trainingskamp in Zillertal. Meest opvallende afwezige is Kenny Tete. Ajax meldt via de officiële kanalen dat de rechtsback ontbreekt, omdat hij toestemming heeft gekregen om met andere clubs te praten. 

De Oranje-international wordt al langere tijd gelinkt aan een vertrek uit Amsterdam. Onder meer Olympique Lyon zou geïnteresseerd zijn in Tete. Ook Heiko Westermann en Mitchell Dijks zijn niet van de partij in Zillertal. De linksback en de stopper ontbreken op de lijst van 25 namen. Ajax licht hun absentie niet toe. 

Wedden

Meer odds

Voetbal International meldt dat Dijks en Westermann ook afstevenen op een transfer. Laatstgenoemde verkast hoogstwaarschijnlijk naar Oostenrijk. Voor Dijks is er naar verluidt belangstelling uit Engeland. 

Amin Younes, Andre Onana en Vaclav Cerny ontbreken op de lijst met 25 namen. Zij melden zich vanwege interlandverplichtingen later. Jonkies Stan van Bladeren, Mauro Savastano, Leon Bergsma, Damil Dankerlui en Noussair Mazraoui krijgen van Keizer de kans om zich te laten zien in Oostenrijk. Ook aanwinsten Benjamin van Leer en Klaas-Jan Huntelaar zijn van de partij. 

De Ajax-selectie voor het trainingskamp in Zillertal

Benjamin van Leer, Norbert Alblas, Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Davinson Sánchez, Daley Sinkgraven, Nick Viergever, Jairo Riedewald, Deyovaisio Zeefuik, Donny van de Beek, Hakim Ziyech, Carel Eiting, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Abdelhak Nouri, David Neres, Klaas-Jan Huntelaar, Mateo Cassierra, Kasper Dolberg, Justin Kluivert, Stan van Bladeren, Mauro Savastano, Leon Bergsma, Damil Dankerlui en Noussair Mazraoui.